SpelHem startades omkring 2016 av Olle Lavér och Tommy Nordered som ett fritidsintresse.
Detta växte sig snabbare än vad vi tänkt till en ren och skär verksamhet som sen dess har 10.000-tals kunder i alla åldrar inom Sverige men även utomlands så pass långt bort som i Australien.
Vi erbjuder nästan allting inom begagnade Tv-spel och tillbehör. Och det som inte finns i sortimentet idag kommer finnas i morgon. För vi växer så det knakar.


Med ett av nordens största sortiment och med marknadsledande priser har vi någonting för varje gamer, barnfamilj och nostalgiker. Våra kunder är från några år gamla till pensionärer. För alla har vi Tv-spel i vårt liv på ett eller annat sätt.
Vårt motto har och kommer alltid vara ”100% nöjda kunder” av den enkla anledningen att vi utgår ifrån er (kundens) perspektiv i allting vi gör. Vi vet hur liten och obetydlig man kan känna sig vid kontakt med företag som inte tar en på allvar eller lyssnar på ens kritik när någonting inte blivit rätt.
Vi vet hur viktigt ens köp är just för en själv. Eftersom det är ”mig” det handlar om.
Och där tror och hoppas jag att vi lyckats.


Av närmare 20.000st unika kunder sen starten har vi inte lämnat någon kund missnöjd – det är någonting vi verkligen är stolta över!
Och tacksamma.
För utan er hade detta aldrig blivit någonting mer än en dröm. En liten hobby på sidan om.
Nu gör vi detta med full kapacitet dygnet runt – varje dag året runt – och den kärnan av stamkunder och nya kunder som fortsätter stödja vår verksamhet gör att vi blir lokomotivet inom vår bransch som visar var skåpet ska stå.
Därmed vill vi med hela våra hjärtan rikta detta tack till er.


Olle Lavér
Tommy Nordered
Tamires de Paula

- Team SpelHem

SpelHem OÜ 

REG No.14806623
VAT No. EE102196812