Vi finns här för er

Alla varor vi säljer (om inget annat anges) är begagnade och kan ha spår av användning på olika skalor.
Vi gör vårt bästa för att reparera, rengöra och restaurera alla varor som passerar vårt lager.
Därav försöker vi alltid ta så rättvisa och tydliga bilder som möjligt samt tydliggöra saker vi anser vara viktiga i annonstexten.

Dessvärre sker det att vi missar någonting ibland då tusentals varor flödar in och ut ur lagret varje månad. Men när detta sker är det absolut bästa sättet att skicka ett mail så löser vi det. Ingen av oss vill lämna någon kund utanför eller missnöjd så vi gör vårt absolut bästa för dig i varje situation.

Problem kan även ske som ligger utanför våra händer så som om leveransen försenas.
Ge det alltid några extra dagar så löser det sig av sig självt vid 95% av tillfällena. Men skulle en fraktskada eller misstänkt försvunnen leverans uppstå måste ni höra av er till oss direkt.

Alla begagnade varor erhåller 3 månaders garanti vid normalt användande.
Om någon form av modifiering eller icke licensierad vara tillkopplas utgår garantin.

När vi tyvärr måste säga nej..

Vi tar inte ansvar för innehållet i produkterna utöver funktion. Är du osäker på om spelet passar en viss målgrupp eller kan innehålla stötande sekvenser är det bästa att först youtuba spelet eller läsa recensioner. Man kan få fram mycket bra information på kort tid.

Varor från en annan region som normalt inte stödjer europeiska strömstyrkor (110v i Japan och USA mot 220v i Sverige och resterande Europa) är eget ansvar så konsolen inte bränns i onödan.
Vi informerar om detta i annonserna även - men ta alltid det säkra före det osäkra. En konsol som försummats och bränts på grund av för hög strömstryrka kan vi inte ta ansvar för. Använd alltid en elomvandlare.